Terugblik DigiPost 2018

Na bijna twee jaar ontvangen maandelijks bijna 1300 mensen de Digipost. SpoedZorgNet is daarom de statistieken van 2018 ingedoken. Van alle abonnees leest gemiddeld 40% de DigiPost ook daadwerkelijk. De top 3 van de meest gelezen artikelen bestond in 2018 uit:

Daarmee is het goed om te zien dat met name inhoudelijke verslagen goed gelezen worden. Voor ons een reden om hier in 2019 nog meer aandacht aan te geven. Toch zijn er ook artikelen die maar weinig zijn ‘aangeklikt’. Het is daarom goed mogelijk dat u de oproep aan de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft gemist om van gedachten te wisselen als het gaat om de termijnen van het indienen van jaarplannen. Ook kan het zijn dat de stand van zaken rondom het Kwaliteitskader Spoedzorgketen aan uw aandacht is ontglipt. Wist u bijvoorbeeld dat er 129 normen in het kwaliteitskader zijn opgenomen? En dat dit kader ruimte en richting biedt om regionaal invulling te geven aan de organisatie van spoedzorg?

Wij staan altijd open voor suggesties over de inhoud van de DigiPost, en zullen in 2019 de inhoud nog meer proberen af te stemmen op uw wensen.
Mocht u zelf ideeën hebben dan kunt u deze mailen naar: SpoedZorgNet@amc.nl

Deel deze pagina